Info voor trainers

Wij krijgen dagelijks veel bezoekers op onze theater website. En onze site is gelinkt aan vele andere websites door heel Nederland. Niet alleen sites waar evenementen worden aangekondigd, maar ook sites waar cursussen, workshops en trainingen worden aangeboden. Hierdoor kunnen wij een bijzonder voordeel bieden in de PR van uw workshops. Wij zijn zelf actief in de advies- en trainingssector en wij weten uit ervaring dat er vaak veel tijd besteed moet worden aan het opzetten en vermarkten van open trainingen en workshops, het leggen van nieuwe contacten en vergroten van de naamsbekendheid.

Wanneer u als trainer / adviseur in eigen beheer uw workshop of training met open inschrijving wilt organiseren en u beschikt hiervoor niet over uw eigen locatie of u zoekt specifiek een geschikte nevenlocatie in deze regio, dan bieden wij als onderscheidend voordeel u óók de mogelijkheid om uw training te laten plaatsen op onze theater website. En uiteraard kunnen wij een link plaatsen naar uw eigen website.

Via ons reserveringssysteem kunnen deelnemers zich gemakkelijk via een paar klikken aanmelden en zij krijgen hierna automatisch een bevestiging van de gemaakte reservering. Wilt u liever de aanmeldingen zelf beheren? Dan zorgen wij voor een directe link naar uw website of emailadres.

Verbreid uw toegang tot de markt en neem Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.   met ons op voor een vrijblijvend gesprek om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken!

 

Gerealiseerd door Studio Staalkaart