Jodymoon

Datum & tijd: Zondag 27 Oktober 2013 15:00

Theater Meerzigt, Moderne muziek

Korte omschrijving van de voorstelling:

De muziek van Jodymoon is een prachtige mix van folk, rock met een klassieke tint. Jodymoon vertelt haar verhaal met intensiteit en authenticiteit. Een persoonlijk verhaal over liefde, weggaan, groeien en weer terugkeren. Bijzonder aan zangeres-pianiste Digna Janssen en multi-instrumentalist Johan Smeets is, dat ze een evenwicht weten te vinden tussen diepe emotie en een levendige en energieke performance.

Jodymoon voelt aan als een kamerorkest,  met een kleine bezetting maar zeer rijk in haar sound. Johan schuift moeiteloos van gitaar naar dobro via percussie naar piano en de krachtige stem van Digna is dynamisch, gedragen en zit boordevol soul. Voor de luisteraar ontstaat het weldadige gevoel in Jodymoon's warmte ondergedompeld te worden.

Jodymoon won de publieksprijs van de Grote Prijs van NL, gaf afgelopen jaar een reeks concerten in Canada en heeft als voorprogramma gespeeld voor o.a. Joan Armatrading, Damien Jurado, Tom McRae en Wende. In New York werkten ze meermaals samen met producer Bryce Goggin (Antony&the Johnsons, Joan As Police Woman).

Jodymoon-knipsel_youtube_events

 

Jodymoon-knipsel_youtube_events_2

Entree € 15,00 en dat is inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje in de pauze.

Meer informatie op www.jodymoon.com

Gast menu

Terug


Sanman & Sikke met Frederike Kleefstra

Weer bij ons te zien op zaterdag 2 april tijdens de officiele afsluiting van Theater Meerzigt!

Trio C tot de 3e

Irene Maessen en Marcel Worms

Lytse Winterreis (Schubert)

Gerealiseerd door Studio Staalkaart