Cabaretpoel (UITVERKOCHT)

Vier keer leuk!

Datum & tijd: Zaterdag 12 Oktober 2013 20:00

Theater Meerzigt, Cabaret

Korte omschrijving van de voorstelling:

Cabaretliefhebbers opgelet! Deze voorstelling mag u niet missen. In de Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. U ziet finalisten en prijswinnaars van diverse cabaretfestivals. De Cabaretpoel, een nieuw initiatief voor aanstormend cabarettalent om zich aan het publiek te presenteren.

Een avondje Cabaretpoel is een echte belevenis. Het is een zeer afwisselende avond met vier uiteenlopende cabaretgenres. Vier cabaretvoorstellingen voor de prijs van één, met voor elk wat wils. Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Op deze avond spelen:

   Ludolf_du_Pon   

Ludolf du Pon studeerde biologie en werkte als reisleider over de hele wereld. Omdat hij alles een keer gedaan wil hebben in het leven werd hij biologieleraar aan het vmbo in Den Haag. Daar deed hij genoeg inspiratie op voor minimaal tien cabaretprogramma’s. Ludolf maakt lichtvoetig maatschappelijk cabaret. In zijn verhalen observeert en fileert hij zichzelf en de wereld op hem heen. In 2011 won hij overtuigend de publieksprijs op het Utrechts Cabaret Festival.        

Jasper_van_der_Veen_Fotografie_Vera_Anniek_klein

Jasper van der Veen doet geen concessie meer. Althans, dat probeert hij. Hij schrijft, schrapt en zingt. In 2012 stond hij in de finale van het Gronings Studenten Cabaret Festival en in 2013 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Nu komt er een nieuw programma en met trots probeert hij het op jullie uit.

JannekeJager

Janneke Jager speelt, zingt en schrijft. Soms overdrijft ze een beetje. Af en toe kan ze je tot tranen toe ontroeren. Het liefst doet ze allebei; een drama-queen met een vleugje Groningse nuchterheid. Gewapend met haar roze ukelele of achter de piano schotelt Janneke haar publiek absurde constateringen, dwaze anekdotes en ontroerende of grappige liedjes voor.

Patrick_Nederkoorn_new_klein Patrick Nederkoorn studeerde af aan de Koningstheateracademie in Den Bosch. In zijn voorstelling mixt hij persoonlijke anekdotes, maatschappelijk engagement, actualiteit en veel toegankelijke humor tot een mooi afgerond verhaal. Hij sluit in stijl aan bij het intelligentere inhoudelijke cabaret, maar doet dat op een lichtvoetige wijze en met een hoge humorwaarde.

 

Laat uzelf verrassen door het talent van de toekomst. Wie weet ziet u wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van 't Hek. In ieder geval ziet u vier keer iets nieuws!

Bekijk ook de nieuwe website van De Cabaretpoel: www.cabaretpoel.nl

Entree € 15,00 en dat is incl. koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje in de pauze.

Gast menu

Terug


Sanman & Sikke met Frederike Kleefstra

Weer bij ons te zien op zaterdag 2 april tijdens de officiele afsluiting van Theater Meerzigt!

Trio C tot de 3e

Irene Maessen en Marcel Worms

Lytse Winterreis (Schubert)

Gerealiseerd door Studio Staalkaart