Lijn 12 (UITVERKOCHT)

Kerstprogramma

Datum & tijd: Zondag 23 December 2012 15:00

Theater Meerzigt, Verhalen en zang

Korte omschrijving van de voorstelling:

Lijn 12 is een Vocaal ensemble bestaande uit negen vocalisten, die vanaf het begin van het nieuwe millennium hun stem laten horen. De vocalisten komen uit diverse muzikale geledingen. Zo hebben de zangers en zangeressen elk op eigen wijze een brede zangervaring opgedaan. De muzikale stimulans en deskundigheid zijn in handen van Sjoek Nutma, afgestudeerd aan het Stedelijk Conservatorium in Leeuwarden en het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam.

Een avond "Lijn 12" brengt u even in andere sferen en neemt u mee naar een wereld vol melodieën. Het geheel wordt omlijst door prachtig pianospel van de eigen pianist en ritmes verzorgd door het ensemble zelf. Subtiele choreografie maakt het beeld compleet.

Het repertoire is opgebouwd uit a capella nummers of wordt begeleid door piano. Uitbundige up tempo songs worden afgewisseld met ingetogen ballades. Uiteindelijk kiest "Lijn 12" voor een boeiende en uitdagende muzieklijn!
Het repertoire is dus verrassend veelzijdig te noemen. Muziek uit film en musical, binnen- en buitenland, diverse culturen, maar ook zelfgeschreven nummers. Juist hierin ligt het bijzondere van het ensemble besloten. Teksten waarin alle facetten van het leven naar voren komen. Met daarbij eigen composities brengt vocaal ensemble "Lijn 12" een geheel eigen sound tot stand.
Vocaal gevarieerd!

Entree 10,00 euro, inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje in de pauze.

Klik voor een geluidsfragment op de deze link en kijk voor meer informatie op www.lijn12.com

 

Gast menu

Terug


Sanman & Sikke met Frederike Kleefstra

Weer bij ons te zien op zaterdag 2 april tijdens de officiele afsluiting van Theater Meerzigt!

Trio C tot de 3e

Irene Maessen en Marcel Worms

Lytse Winterreis (Schubert)

Gerealiseerd door Studio Staalkaart