Sânman & Sikke met Frederike Kleefstra (UITVERKOCHT)

Theater Concert

Datum & tijd: Zaterdag 02 April 2016 20:00

Theater Meerzigt, Frysk,Moderne muziek,Alleen te zien in Theater Meerzigt!,Folk

Korte omschrijving van de voorstelling:

DEZE VOORSTELLING IS UITVERKOCHT. U kunt zich op de wachtlijst laten plaatsen door een email te sturen - met vermelding van uw telefoonnummer - naar info@theatermeerzigt.nl

Sânman & Sikke heeft de afgelopen jaren een eigen plek verworven in het Friese muziekleven. Sinds de oprichting in 1994 werkt de groep aan een gevarieerde mix van stijlen die bij elkaar een uniek repertoire vormen. Belangrijke inspiratiebron voor Sânman & Sikke ons is de meerstemmige muziek van groepen als The Mills Brothers, Crosby, Stills, Nash & Young en muziek uit de beginperiode van Elvis. De Friestalige pijler onder het repertoire wordt gevormd door gedichten van o.a. Fedde Schurer, Henk de Boer en Aggie van der Meer. De afgelopen jaren zijn er al meerdere CD's van deze formatie uitgebracht. In 2013 was de formatie al te zien en te horen in Theater Meerzigt in een gezamenlijk optreden met zangeres Frederike Kleefstra. In deze zelfde samenstelling kunt u nu weer genieten van prachtige close-harmony muziek en zang. Een uniek optreden en alleen te zien in Theater Meerzigt!

Entree 17,50 euro, inclusief koffie/thee bij ontvangst en een hapje en drankje in de pauze. Hiervan gaat 5 euro naar één van de culturele projecten van 'Voor de Kunst' !

Klik hieronder voor een impressie van het optreden in Theater Meerzigt in 2013: :

Sanmanyoutube

Gast menu

  Terug


  Sanman & Sikke met Frederike Kleefstra

  Weer bij ons te zien op zaterdag 2 april tijdens de officiele afsluiting van Theater Meerzigt!

  Trio C tot de 3e

  Irene Maessen en Marcel Worms

  Lytse Winterreis (Schubert)

  Gerealiseerd door Studio Staalkaart