Krokodil Theater

Over een klieine mol ...

Datum & tijd: Woensdag 25 Februari 2015 15:00

Theater Meerzigt, Familievoorstelling

Korte omschrijving van de voorstelling:

Een kleine mol, in de “grote” wereld, bijna blind en weerloos, heeft er genoeg van om gewoon zomaar over het hoofd te worden gezien! Vastberaden gaat hij op weg om zijn eigenwaarde en zijn eergevoel weer op poten te zetten. Kleine keutels, grote hopen, het was niet vaak zo interessant om zich met uitwerpselen bezig te houden.
De bewerking van de kinderboektophit “Over een kleine mol, die wil weten, wie er op zijn kop gepoept heeft” van Werner Holzwarth und Wolf Erlbruch, uitgevoerd door het Krokodiltheater is zeer vermakelijk.
Een verhaal met een ‘luchtje’ maar dat vooral moed geeft om met de kleine pijnlijkheden van alledag om te kunnen gaan. Een charmante en vrolijke voorstelling voor in school of in de kleine zaal.

Het verhaal van de mol is een meesterwerk geworden dat al in 27 talen is vertaald. Het Krokodil Theater vertelt en speelt het verhaal met speelse lichtheid en speciaal gecomponeerde muziek. Hendrikje Winter en Max Schaetzke vormen zo’n 20 jaar het Krokodil Theater en hebben belangrijke prijzen in het ‘figuren’theatercircuit ontvangen. Ze treden op in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. ‘Over een kleine mol’ is de eerste voorstelling in het Nederlands.

Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Spel en poppen: Hendrikje Winter
Regie:Dietmar Staskowiak
Decor: Max Schaetzke

Ga voor meer informatie naar: www.krokodiltheater.de

Entree volwassenen € 10,00 en kinderen t/m 12 jaar € 5,00 en dat is inclusief koffie/thee/limonade bij ontvangst.

Gast menu

Terug


Sanman & Sikke met Frederike Kleefstra

Weer bij ons te zien op zaterdag 2 april tijdens de officiele afsluiting van Theater Meerzigt!

Trio C tot de 3e

Irene Maessen en Marcel Worms

Lytse Winterreis (Schubert)

Gerealiseerd door Studio Staalkaart