Eat & Cheat Festival

Theater Meerzigt i.s.m. Acces Catering

Datum & tijd: Zaterdag 13 Juli 2013 17:00

Theater Meerzigt, Groepsactiviteit

Korte omschrijving van de voorstelling:

Het 1e Eastermarder Eat & Cheat Festival

CHEAT TO WIN !!!

Eerlijke mensen kunnen we er deze avond eigenlijk niet bij hebben. Nee, we zijn op zoek naar echt VALSE mensen. De echte Eastermarder Maffiosi, die altijd alles doen wat niet mag, maar desondanks er nog nooit voor gepakt zijn.
En… eten is er in overvloed. Acces Catering verzorgt een volledige BBQ, op een volledig eerlijke wijze bereid !

Kortom, gezelligheid alom. Maar..... dat gaat uiteraard niet allemaal vanzelf !

Tijdens de Barbekjoe wordt er n.l. een echte wedstrijd in valsspelen georganiseerd. Er worden teams geformeerd van 6 personen (mag je zelf doen als je 5 andere personen enthousiast kan maken), maar als je met minder personen bent, dan formeren wij een team op basis van bij elkaar passende slechte karakters.

De spelen zijn eenvoudig van aard, maar uitermate geschikt om de spelregels hiervan te manipuleren. Het winnende team krijgt voor het gehéle team vrijkaarten voor Theater Meerzigt en daarnaast zijn er lekkere hapjes te winnen van Acces Catering.

Nou fijn hoor, maar hoe kan je winnen dan?

1. Door zelf de spelregels samen te stellen. Bij ieder spel wordt gevraagd spelregels samen te stellen en vervolgens het spel te spelen op basis van deze spelregels.
2. Er is een ‘onafhankelijke jury’, die zal bepalen wie het winnende team is. Deze jury is wellicht om te kopen, dus doe daar je voordeel mee. Verder lopen er ‘toezichthouders’ rond.

Ik ben eigenlijk best wel gemeen, maar wil niet persé dat anderen daar achter komen. Hoe regel ik dat?

1. Door bijvoorbeeld incognito te verschijnen. Wegens de aanhoudende kou, zijn zonnebrillen wel voor een redelijke prijs volop verkrijgbaar.
2. Het meest leuke is als je als team incognito verschijnt. Dat betekent dat je als team herkenbaar bent, maar als individu niet. Dus zoals dat normaliter gaat: gewoon tenonder gaan in de massa.
3. Suggesties: zonnebril, pruik, hoedje, snor, sluier, etc.

Nou, ik word al best wel een beetje enthousiast. Maar wat kost dat grapje eigenlijk wel allemaal?

1. Door heel scherp in te kopen binnen ons eigen syndicaat, kunnen we een bijzonder lage prijs aanbieden van € 12,50 voor de groep van heel erg gemene volwassenen.
2. Omdat we ervan uitgaan dat kinderen (nog) wat onschuldig zijn, mogen die voor € 7,50 proberen vals te worden. Het geheel is dus ook bedoeld om kinderen op een ontspannen manier bewust te maken van de echte cheat-cultuur.

Ik zing of bespeel een instrument. Mag ik tussendoor een lied zingen voor de gezelligheid?

1. Ja, dat is een goed idee! Neem je gitaar of trekzak of dwarsfluit gerust mee. Wil je meedoen aan de contest, dan stellen we voor de winnaar nog een extra vrijkaart voor een voorstelling in Theater Meerzigt beschikbaar.

2. En je begrijpt het al: alleen mensen die heel vals zingen of spelen, maken een goede kans op de hoofdprijs. Maar gelukkig is er ook een troostprijs voor degene met het mooist gezongen of gespeelde lied.

Nou, ik ben er bij! Moet ik me aanmelden?

1. Daar is niks mis mee. Stuur even een mail of bel even en we noteren je als team of individueel teamlid. De eerste aanmeldingen hebben uiteraard een streepje voor bij het selecteren van het winnende team!
2. Kom je spontaan, dan is dat voor eigen risico, want dan word je mogelijk ingedeeld bij heel erg eerlijke mensen en dan valt er dus niet veel te winnen!

 

 

 Verder nog vragen?

Gewoon even bellen of mailen naar:

Christiaan Steijn, ACCES catering
0512-764080
06-45644788
info@accescatering.nl
www.accescatering.nl

Heymen Jansen, Theater Meerzigt
0512-471232
06-10706028
info@theatermeerzigt.nl
www.theatermeerzigt.nl

Gast menu

  Terug


  Sanman & Sikke met Frederike Kleefstra

  Weer bij ons te zien op zaterdag 2 april tijdens de officiele afsluiting van Theater Meerzigt!

  Trio C tot de 3e

  Irene Maessen en Marcel Worms

  Lytse Winterreis (Schubert)

  Gerealiseerd door Studio Staalkaart