Nieuwe website Theater Meerzigt

Dit theaterseizoen is Theater Meerzigt voortvarend begonnen met het lanceren van een eigen website: www.theatermeerzigt.nl. Tot nu toe was de informatie over de voorstellingen te lezen op de site van vergader- en trainingslocatie Hotel Meerzigt. Nu het theater al zijn derde seizoen is ingegaan en de activiteiten steeds meer gestroomlijnd worden, werd de behoefte aan een eigen site steeds groter. Bovendien brengt een eigen website beter tot uitdrukking dat Theater Meerzigt een onafhankelijke organisatie is, los van de vergader- en trainingslocatie Meerzigt.
De nieuwe site dient in eerste instantie het gemak van de theaterbezoeker. U kunt via de site direct kaartjes reserveren voor diverse voorstellingen en tevens reserveren voor het theatermenu voorafgaand aan de voorstelling.
De nieuwe, eigen website, geeft ook de mogelijkheid uitgebreidere informatie te verstrekken en meer aan promotie te doen. Met het oog daarop hebben wij voor het eerst een flyer gemaakt met het jaarprogramma. Een van de doelstellingen voor het seizoen 2010 - 2011, is een nog bredere bekendheid onder het publiek te verkrijgen, binnen en buiten Eastermar. Wij hopen en verwachten dat de nieuwe website van Theater Meerzigt daar een belangrijke rol bij kan spelen, zodat nog meer mensen hun weg kunnen vinden naar ons mooie, intieme theater.
Wij ontvangen u graag binnenkort bij één van onze voorstellingen!

Leden van de Werkgroep Theater Meerzigt

Sanman & Sikke met Frederike Kleefstra

Weer bij ons te zien op zaterdag 2 april tijdens de officiele afsluiting van Theater Meerzigt!

Theaterlinks:

 

Heeft u een leuke tip voor een voorstelling?
Mail de werkgroep van Theater Meerzigt.

Gerealiseerd door Studio Staalkaart